Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Запорізькій області - Маринюк, Андрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі обґрунтовано місце розташування асфальтобетонного заводу, підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу для автомобільної дороги ІІ категорії, визначено необхідну продуктивність підприємства. Розраховано склади асфальтобетонних сумішей, що необхідні для будівництва автомобільної дороги та, відповідно, будуть випускатися на асфальтобетонному заводі. Встановлені об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства, розроблено технологічну схему виробництва асфальтобетонних сумішей та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей, що будуть вироблятися на підприємстві.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; модифікований бітум; асфальтобетонна суміш; технологія; калькуляція вартості