Інтелектуальні технології оцінювання невизначеності в багатопараметричних інформаційно-вимірювальних системах - Ребрик, Богдан Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведені дослідження інтелектуальних технологій оцінювання невизначеності в багатопараметричних інформаційно-вимірювальних системах. Обґрунтована та апробована методика оцінки та прогнозування невизначеності вимірювань в інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі з інтеграцією бази даних.
Keywords: багатоканальні системи; інтелектуальні системи; кореляція; методи монте-карло; невизначеність вимірювань