Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням регенерованої гуми на АБЗ, що реконструюється - Осідзе, Арсен (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано аналіз технологій виробництва асфальтобетонних сумішей (АБС) з використанням регенерованої гуми. В роботі відповідно до завдання розроблено технологічну схему випуску асфальтобетонних сумішей, з використанням регенерованої гуми, розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі заданої продуктивності, підібрано обладнання для отримання модифікованого бітуму та випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу, потреби в електроенергії та воді. Виконано техніко-економічне обґрунтування роботи та визначена економічна ефективність розробленої технології.
Keywords: бітум; регенерована гума; модифікація бітуму; асфальтобетонна суміш; технологічна схема