Дослідження напрямів збільшення ефективності ТО і Р ходової частини легкового автомобіля - Худяков, Микола Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – провести аналіз напрямів збільшення ефективності ТО для забезпечення безпеки та надійності автомобіля, зменшення ймовірності виникнення несправностей та подовження терміну служби легкового автомобіля. Об’єкт дослідження – технічне обслуговування та ремонт ходової частини легкового автомобіля. Предмет дослідження – напрями збільшення ефективності ТО і Р ходової частини. У дипломній роботі проаналізовані напрями збільшення ефективності ТО і Р ходової частини легкового автомобіля. У роботі розглянуті способи виконання моніторингу ходової частини автомобіля, описані сучасні технології для діагностики та профілактичні заходи ТО і Р ходової частини. Досліджено вдосконалення ТО і Р ходової частини на станціях ТО.
Keywords: ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ ХОДОВОЇ ЧАСТИНИ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; БЕЗПЕКА.