Система пасивної безпеки спортивного автомобiля - Богомолов, Вiктор Олександрович; Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Ужва, Анатолiй Вiкторович; Сергiєнко, Олександр Володимирович; Шаповаленко, Владислав Олексiйович (My University, 2015)
Система пасивної безпеки спортивного автомобіля, що складається з епергопоглинаючого коробу та основи, яка відрізняється тим, що енергопоглинаючий короб виготовляється за технологією інжекції смоли в герметично закриту форму з використанням енергопоглинаючого композиційного матеріалу (наприклад вуглецевого волокна), а як основа-наповнювач (укріплюючий матеріал) використовується газонаповнений матеріал (наприклад екструдований пінопласт).
Keywords: автомобiлi