Дистанційна зйомка у житловому масиві "Піски" м. Ізюм Харківської області з використанням геопорталу Google Планета Земля - Кармазін, Ігор Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході виконання кваліфікаційної роботи було виконано дистанційну зйомку у житловому масиві "Піски" м. Ізюм Харківської області з використанням геопорталу Google Планета Земля. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновку, переліку посилань і двох додатків. В першому розділі розглянуто район дистанційної зйомки. У другому розділі розглянута нормативно-правова база. У третьому розділі розглянуті питання використання Google Earth для дистанційного зондування територій. У четвертому розділі виконано дистанційну зйомку у житловому масиві "Піски" м. Ізюм Харківської області. У п’ятому розділі оброблено результати дистанційної зйомки і створено цифрову модель місцевості.
Keywords: Google Earth; дистанційне знімання; цифрова модель рельєфу; цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості