Спосiб визначення твердостi асфальтобетоних покриттiв - Мощенок, Василь Iванович; Лалазарова, Наталiя Олексiївна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Глушкова, Дiана Борисiвна; Кухарева, Iрина Євгенiвна; Костiна, Людмила Леонидiвна; Мощенок, Андрiй Васильович; Татаркiна, Iрина Сергiївна; Чигрин, Анатолiй Олександрович (My University, 2011)
Спосіб визначення твердості асфальтобетонних покриттів шляхом втискування індентора під дією вантажу, який скидають з висоти, і наступному розрахунку твердості за параметрами невідновленого відбитка, який відрізняється тим, що висота падіння вантажу вибирається в залежності від типу покриття, а твердість визначається за формулами, які враховують масу вантажу, висоту його падіння, кут конуса індентора та параметри невідновленого відбитка.
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi; матерiалознавство