Інформаційно-аналітична підтримка процесу діагностики автомобілів - Світличний, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – є процес діагностування автомобілів з прогнозуванням технічного стану та передбаченням можливих несправностей. Мета роботи – є дослідження способів прогнозування та інформаційно-аналітичної підтримки для процесу діагностики автомобілів з метою підвищення ефективності та точності діагностики. Методи дослідження – у дипломній роботі використано пошук і аналіз інформації про інформаційно-аналітичної підтримки автомобілів. Дослідження направлено на поліпшення та розвиток технологій збирання даних, аналітики та штучного інтелекту дасть змогу створити більш точні та ефективні системи підтримки діагностики. Це може включати використання машинного навчання, аналізу великих даних і розвиток автономних систем діагностики та прогнозування. Також очікується поліпшення інтеграції інформаційних систем і стандартизація обміну даними для забезпечення більш ефективного і збалансованого обміну даними.
Keywords: автомобіль; контроль; аналіз даних; процес перевірки; життєвий цикл; технічний вплив; діагностика; автоматизація; параметри; прогнозування