ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ СТІН ТОРЦЕВИХ НАПІВВАГОНІВ - Фомін, О. В.; Іванченко, Д. А.; Фомин, А. В.; Иванченко, Д. А.; Fomin, A.; Ivanchenko, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Підтверджено можливість та доцільність використання програми MathCAD при визначенні оптимальних геометричних параметрів складових елементів несучих систем вантажних вагонів, базуючись на узагальнених математичних моделях.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ОПТИМАЛЬНЫХ ГЕОМЕТРИЧЕСКИХ ПАРАМЕТРОВ СТЕН ТОРЦЕВЫХ ПОЛУВАГОНОВ
DETERMINATION OF OPTIMAL GEOMETRIC PARAMETERS OF FRONT WALL GONDOLAS
Keywords: пояс стіни торцевої напіввагонів; оптимізація; геометричні параметри; профіль прямокутної труби; профіль гнутого швелера; пояс стены торцевой полувагонов; оптимизация; геометрические параметры; профиль прямоугольной трубы; профиль гнутого швеллера; belt end wall of gondolas; optimization; geometric parameters; rectangular tube profile; curved sill profile; 629.463.001.63