Оцінка потужності, розсіюваної амортизаторами електромобіля на дорозі з випадковим мікропрофілем - Рожкова, С. Е.; Рожков, С. П.; Рожкова, С. Э.; Rozhkova, S.; Rozhkov, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто питання визначення потужності, яку можна повернути до системи електропостачання за рахунок рекуперації вертикальних коливань підвіски електромобіля при русі по дорозі з випадковим мікропрофілем.
Оценка мощности, рассеиваемой амортизаторами электромобиля на дороге со случайным микропрофилем
Estimation of the capacity dissipated by absorbers of the electromobile on road with the casual microcross-section
Keywords: електромобіль; випадковий мікропрофіль; збурюючий вплив; вертикальні коливання; двомасова модель; электромобиль; случайный микропрофиль; возмущающее воздействие; вертикальные колебания; двухмассовая модель; an electromobile; the casual microcross-section; revolting influence; vertical fluctuations; two-mass model; 629.114.2