Удосконалення та дослідження гідропривода робочого обладнання навантажувача Т-156Б - Гмиря, Дмитро Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єктом дослідження є гідропривод робочого обладнання фронтального трактора-навантажувач Т-156Б, зокрема підйому ковша на загальне зусилля двох гідроциліндрів 240 кН за час переміщення 7 с, хід гідроциліндрів 710 мм. Результати роботи – виконані статичні і динамічні розрахунки гідропривода навантажувача Т-156Б, аналіз його динамічних характеристик, огляд інформаційних джерел, розділи охорони праці та безпеки в надзвичайних надзвичайних ситуаціях, та техніко-економічних розрахунків.
Keywords: фронтальний трактор-навантажувач Т-156Б; робоче обладнання; об’ємний гідропривод гідроциліндри; насос; гідро розподільник; динаміка гідропривода