Підвищення ефективності системи управління запасами ТОВ «Полекс- транс-логистик» при існуючих обмеженнях на підприємстві - Дружинін, Вячеслав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналізу існуючої системи управління запасами на ТОВ «Полекс-транс-логистик» та визначені ії недоліки. На основі проведеного аналізу літературних джерел визначені основні показники які впливають на ефективність системи управління запасами ТОВ «Полекс-транс-логистик». Запропонована методика використання якої дозволяє підвищити ефективності системи управління запасами ТОВ «Полекс-транс-логистик». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; АВС-аналіз; XYZ-аналіз