Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Експлуатаційні матеріали» : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Наглюк, І. С.; Наглюк, М. І.; Горбік, Ю. В.; Безрідний, В. В.; Зибцев, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки призначено задля методичного забезпечення лабораторних занять здобувачів при вивченні дисципліни «Експлуатаційні матеріали» для бакалаврів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» усіх форм навчання.
Keywords: фракційний склад палива; моторна олива; спектральний аналіз; 629.33(07)