Проект СТО з розробкою дільниці з діагностики та профілактичного обслуговування систем керування двигуном легкових автомобілів - Ламбаркі, Мехді (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 1800 автомобілів і середнім пробігом 15000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз методів діагностики систем керування ДВЗ легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування електронних систем легкових автомобілів.
Keywords: АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; МЕТОД; СИСТЕМА КЕРУВАННЯ; СТЕНД; СТО; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ПОСТ; ПЛОЩА; УСТАТКУВАННЯ