Розробка технології будівництва автомобільної дороги «Під’їзд до с. Залізничне» у Одеській області - Соколов, Кирило Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У проекті розроблений дорожньо-кліматичний графік з розрахунком весняного й осіннього бездоріжжя, визначені можливі терміни роботи з кліматичних і директивних умов. Розглянуто питання технології й організації провадження робіт по будівництву водопропускних дорожніх труб і зведенню земляного полотна. Також розроблена технологія влаштування шару дорожнього одягу з чорного щебеню методом заклинювання, а також шару з асфальтобетону.
Keywords: реконструкція; ґрунти; матеріали; технологія; організація; дорожні труби; земляне полотно; асфальтобетон; охорона праці