Розробка технології виробництва литих асфальтобетонних сумішей на основі високов’язких бітумів на асфальтобетонному заводі - Кочкін, Віталій Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах, визначено властивості литих асфальтобетонів, встановлені об’єми складів для матеріалів та витрати ресурсів при приготуванні сумішей. Вирішені питання з контролю якості робіт на заводі, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки робити підприємства.
Keywords: бітум високов'язкий; рухомість; глибина вдавлення штампу; мінеральні матеріали; лита асфальтобетонна суміш; литий асфальтобетон