Рiдинний фiльтр очищення повiтря - Кравцов, Михайло Миколайович; Юрченко, Альбiна Петрiвна (My University, 2018)
Рідинний фільтр очищення повітря містить корпус та фільтрувальний елемент. При цьому фільтрувальний елемент виконаний у вигляді обмеженого простору, частково заповненого рідиною для очищення забрудненого токсичними газами та шкідливими хімічними з'єднаннями повітря, а як рідина використовуються поглинаючі хімічні сполуки, які поглинають або нейтралізують токсичні гази та шкідливі хімічні з'єднання, розкладаючи їх на складові, що являють собою хімічно безпечні елементи, або утворюють нові безпечні з'єднання.
Keywords: Экологическая безопасность; Екологiчна безпека