Підвищення якості технологічних процесів авторемонтних підприємств для забезпечення надійності автотракторних двигунів - Гордієнко, Ярослав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті проведеної роботи виявлені характерні відмови нових та відремонтованих двигунів СМД-62 в реальній експлуатації, встановлені причини цих відмов. Визначено номенклатуру деталей, які потребують капітального ремонту в процесі експлуатації. Розроблено методику перевірки двигунів з використанням комп’ютерних програм для забезпечення заданого рівню надійності транспортних засобів методами неруйнівного контроля (за допомогою метода дефектоскопії).
Keywords: дефектоскопія; комп’ютерні технології; ремонт; технологічні процеси; якість