КАФЕДРІ БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН – 80 РОКІВ! - Венцель, Є. С. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
В статті висвітлюється історія виникнення, сьогодення та наукова діяльність кафедри будівельних і дорожніх машин імені А.М. Холодова.
Keywords: кафедра будівельних і дорожніх машин імені А.М. Холодова