Вимiрювальнi перетворювачi - Коваль, А. О. (My University, 2018)
В навчально-методичних вказівках викладена методика виконання курсових проектів з навчальної дисципліни «Вимірювальні перетворювачі». Для студентів, які вивчають методику розрахунку елементів вимірювальних каналів в рамках курсу «Вимірювальні перетворювачі».