Система автоматичного керування кутом поздовжнього крену апарату на повітряній подушці - Гречуха, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі досліджені можливості розробки системи стабілізації подовжнього крену для апарату на повітряній подушці. Синтезовано систему стабілізації подовжнього крену, досліджено вплив динамічних властивостей приводу і вимірника на якість системи стабілізації.
Keywords: система стабілізації; повітряна подушка; подовжній крен; моделювання; рівняння руху; перехідний процес; стійкість; зворотний зв'язок; привод; датчик кутової швидкості