Контроль якості термічної обробки за коерцитивною силою - Вознюк, О. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто зв'язок між коерцитивною силою і твердістю середньовуглецевої сталі після різних видів термічної обробки, на основі якого магнітний аналізатор можно налаштувати на автоматичний переклад значень Нс в значення твердості.
Quality control of heat treatment for coercive force
Keywords: сталь; термічна обробка; коерцитивна сила; твердість; 620.179.14