Проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв км 173+000 – КМ 179+000 з розробкою заходів щодо безпеки руху - Тур, Ярослав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз інтенсивності руху, проєктування поздовжнього профілю, земляного полотна, конструкції дорожнього одягу, заходів з організації безпеки дорожнього руху, визначення скороченої частини поточних витрат в результаті розробки проекту капітального ремонту.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; інтенсивність руху; капітальний ремонт; поздовжній профіль