Транспортний засіб категорії М1. Розробка коробки передач та аналіз сучасних систем, які покращують робочий процесс коробки передач - Білоус, Михайло Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломному проекті була розроблена коробка передач для транспортного засобу категорії М1. Проаалізовані сучасні системи, які покращують робочий процес коробки передач. Результати дипломного проекту можуть бути використані в навчальному процесі і при проектуванні нових автомобілів. Об'єкт роботи – коробка передач та системи керування. Ціль роботи – розробка коробки передач та та аналіз сучасних систем, які покращують робочий процес коробки передач
Keywords: коробка передач; легковий автомобіль категорії М1; аналіз тягово-швидкісних характеристик; системи керування коробки передач