Комплексна дипломна робота «Дослідження передумов створення надійних мостових споруд на прикладі реконструкції мосту в Харківській області». Ч. 1 - Дейнеко, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі в першому розділі наведено аналітичний огляд стану питання. У другому розділі надано аналіз нормативних документів з обстеження штучних споруд на автомобільних дорогах України. В третьому розділі розглянуто обстеження автодорожнього мосту у Харківській області. В кінці роботи даються висновки та перелік посилань
Keywords: Дефекти; експертна оцінка; мостове полотно; опори; опорні частини; прогонова будова; фундаменти