Оцінка стану конструктивних шарів дорожнього одягу неруйнівним методом. Частина 1. Підготовчий і польовий етап георадарної діагностики - Шутко, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз методів і засобів діагностики стану нежорсткого дорожнього одягу, визначення застосування георадарів для вирішення завдань пошуку, позиціонування та ідентифікації прихованих тріщин, аналіз математичних моделей пошуку та позиціонування підповерхневих тріщин, експериментальні дослідження щодо позиціонування та ідентифікації прихованих тріщин у шарах нежорсткого дорожнього одягу, визначення геометричних параметрів та оцінка стану конструктивних шарів дорожнього одягу на ділянці автомобільної дороги Шосткинського району Сумської області О191802/Т-19-15/ – Білиця – Степне км 0+000 – км 12+500.
Keywords: дорожній одяг; геодезичні прилади; геометричні параметри; георадар; підповерхневі неоднорідності; радараграма