Розробка методики оцінки експлуатаційного стану засобів організації дорожнього руху за їх фото і відео зображеннями - Поленок, Максим Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі були розроблені питання: – аналіз методів та обладнання для відеодіагностики автомобільних доріг; – аналіз форм і видів дорожніх знаків; – оцінка недоліків існуючого обладнання; – оцінка існуючих алгоритмів визначення дорожніх знаків і дорожньої розмітки за їх зображенням і вибір оптимального; – розробка рекомендацій з вдосконалення систем відео діагностики шляхом застосування програм визначення і оцінки засобів організації дорожнього руху. За результатами виконаної роботи розроблені рекомендації щодо виявлення дорожніх знаків і розмітки за їх зображеннями.
Keywords: дорожні знаки; відео діагностика; фільтрація зображення; ходові лабораторії; дорожня розмітка