Облікова політика як інструмент державного регулювання бухгалтерського обліку - Бровко, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті подана роль і значення облікової політики в діяльності підприємства, важливість її для зовнішніх користувачів.
Keywords: облікова політика; підприємство; бухгалтерський облік; наказ; фінансовий результат; registration policy; enterprise; accounting; order; financial result; 657.1:658(477)