Удосконалення джерела енергії комплексу зовнішнього безконтактного рихтування автомобільних кузовів - Аргун, Щ. В.; Гаврилова, Т. В.; Argun, Sch.; Gavrilova, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Проведено аналіз електромагнітних процесів у схемах джерел енергії, запропонована і обґрунтована працездатність джерела енергії для багаторазового генерування розрядних імпульсів. Показано, що визначальний вплив на роботу джерела енергії надає величина струмообмежувального опору і його вибір забезпечує необхідну частоту проходження розрядних імпульсів та величину споживаної енергії.
Усовершенствование источника энергии комплекса внешней бесконтактной рихтовки автомобильных кузовов
The power source improvement of the complex of external non-contact straightening of car bodies
Keywords: магнітно-імпульсні технології; джерело енергії; магнітне поле; ємкісний нагромаджувач; рихтування; магнитно-импульсные технологии; источник энергии; магнитное поле; емкостный накопитель; рихтовка; magnetic-pulse technologies; power source; magnetic field; capacitive storage; straightening; 621.318