Удосконалення системи управління запасами ПП «ЛІДАС» - Хомазюк, Сергій В'ячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломній роботі розроблені заходи для удосконалення ефективності функціонування системи управління запасами торговельного підприємства. Проведено ABC-XYZ аналіз автозапчастин, що зберігаються на складі підприємства, визначено номенклатури, які мають високий, середній та низький рівень доходу та прогнозованості попиту, встановлено функціональний взаємозв'язок між витратами на управління запасами та параметрами системи зберігання товарів на підприємстві.
Keywords: АВС-аналіз; XYZ-аналіз; витрати; замовлення; запаси; система управління запасами