Удосконалення процесу дистанційного моніторингу - Надолько, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто моніторингові системи, що позволяють діагностувати транспортний засіб. Вивчено системи навігації різних виробників, вивчено системи моніторингу різних виробників. Отримано тестовий доступ до серверів Omnicom та проаналізовані можливості дистанційного моніторингу online, та можливість збору статистики щодо показників транспортних засобів у групі. Проведені дорожні випробування за допомогою методів дистанційного тестування, оброблені результати цих випробувань. В якості тестового автомобіля використовувався Renault комерційного призначення ( перевезення товарів).
Keywords: дорожні випробування; дистанційний моніторінг; система OMNICOM; OBD адаптер; TORQUE; геозона; GNSS; ідентифікація