Визначення температурних режимів приготування литих асфальтобетонних сумішей на бітумних в’яжучих різної консистенції - Оксак, С. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено методику визначення зручноукладальності литої асфальтобетонної суміші, визначено температурні режими приготування литих асфальтобетонних сумішей на бітумних в’яжучих різної консистенції (традиційному нафтовому дорожньому бітумі з пенетрацією П25=85∙0,1 мм та зіставленому бітумі з пенетрацією П25=38∙0,1 мм).
Determination of temperature regimes of produc-ing of mastic asphalt concrete mixtures on bitumen binders of different consistency
Keywords: бітум високов’язкий; лита асфальтобетонна суміш; температура приготування; зручноукладальність; литий асфальтобетон; фізико-механічні властивості; high viscous bitumen; mastic asphalt concrete mixture; producing temperature; workability; mastic asphalt concrete; physical and mechanical properties; 625.851; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.2.51