Проектування асфальтоукладальника на пневмоколісному ходу - Козлов, Олександр Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті запропоновано варіант ходового улаштування на пневмоколісному ходу, що дозволяє збільшити продуктивність асфальтоукладальника і зменшити експлуатаційні витрати. В проекті виконано необхідні розрахунки основних параметрів асфальтоукладальника, розраховано на міцність робоче обладнання, проведені необхідні техніко-економічні розрахунки та розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: асфальтоукладальник; превмоколісний хід; шнек; бункер; гідрообладнання; продуктивність