Розробка мобільного додатку для пошуку зарядних станцій для електромобілів - Луняк, Іван Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі представлено розробку мобільного додатку для пошуку зарядних станцій для електромобілів; створення проекту MS Visual Studio 2019 та тестування розробленого додатку на реальному фізичному пристрої.
Keywords: РОБОТА З МАПАМИ; GOOGLE MAPS; ELECTRICAL CHARGING STATION; POWER STATION; ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ; GOOGLE API