Спосiб генерування електричної енергiї та примусового зниження швидкостi з мультиплiкатором - Гнатов, Андрiй Вiкторович; Аргун, Щасяна Валiковна (My University, 2018)
Спосіб генерування електричної енергії та примусового зниження швидкості з мультиплікатором. Зниження швидкості і генерацію електроенергії здійснюють, коли автомобілем наїжджають на обмежувач швидкості, який під вагою автотранспортного засобу починає рухатися вниз, тим самим переміщуючи одну з рейок приводу електрогенератора, яка через циліндричний мультиплікатор обертає ротор, що генерує електричну енергію, яку передають на електричні випрямлячі і далі на накопичувач енергії.
Keywords: Автомобили; Автомобiлi