Дослідження конструкції металевої балки прогонової будови тимчасового мосту. Частина 2 - Устименко, Сергій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі представлено системний аналіз конструкцій тимчасових мостів, а також розрахунок металевої балки прогонової будови тимчасового мосту та рекомендації по збільшенню її несної спроможності. Розглянуті питання аналізу конструктивних рішень тимчасових мостів та навантаження для розрахунку тимчасових мостів. Виконаний розрахунок металевої балки прогонової будови тимчасового мосту. Наведені приклади будівництва тимчасових мостів при відновленні пошкоджених мостів.
Keywords: тимчасовий міст; металева балка прогонової будови; дерев’яна проїзна частина; наскрізна балка; бісталева балка; прокатний двотавр