Узгоджувальний пристрiй - дискова конструкцiя з масивним розiмкнутим вторинним витком - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Трунова, Iрина Сергiївна; Аргун, Щасяна Валiковна; Смирнов, Дмитро Олегович (My University, 2013)
Узгоджувальний пристрій - дискова конструкція, що складається з первинної багатовиткової та вторинної обмоток, причому первинна обмотка виконана у вигляді плоскої спіралі, поверх якої розташована вторинна обмотка - розімкнений диск, який відрізняється тим, що вторинна обмотка - розімкнений диск виконана з можливістю притискання до первинної обмотки за допомогою діелектричної кришки та має два малоіндуктивні виводи, до яких приєднується індукційна індукторна система.
Keywords: металообробка