Розв’язання задач логістики засобами табличного процесора Excel - Лабенко, Д. П.; Labenko, D. P. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
У статті розглядається питання використання електронної таблиці Excel для побудови моделі та розв’язання задачі про розробку плану перевезення зерна при мінімальних затратах автомобільним транспортом із конкретних зерносховищ до конкретних користувачів, за наявності вартості перевезення 1 тонни зерна між постачальниками та споживачами.
Решение задач логистики средствами табличного процессора Excel
Solving logistic tasks with the tools of the tabular processor Excel
Keywords: лінійне програмування; електронна таблиця; модель; цільова функція; обмеження; матриця перевезень; план перевезень; линейное программирование; электронная таблица; модель; целевая функция; ограничение; матрица перевозок; план перевозок; linear programming; spreadsheet; model; objective function; restriction; ransportation matrix; transportation plan; 378.14;355.235