КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОБОЧИХ ПРОЦЕСІВ ОДНОКІВШОВИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ - Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Yefimenko, A.; Pluhina, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Наведено результати комп’ютерного моделювання робочих процесів одноківшевих навантажувачів за допомогою програмного комплексу «Autodesk Inventor».
КОМПЬЮТЕРНОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ РАБОЧИХ ПРОЦЕССОВ ОДНОКОВШОВЫХ ПОГРУЗЧИКОВ
COMPUTER DESIGN OF WORKING PROCESSES OF SINGLE-BUCKET LOADING MACHINES
Keywords: моделювання; робочий процес; віртуальна лабораторія; Inventor; моделирование; рабочий процесс; виртуальная лаборатория; design; technological process; virtual laboratory; 681.3