Гнучка захисна тканина для захисту від електромагнітного випромінювання салонів транспортних засобів - Кравцов, Михайло Миколайович; Нікітін, Станіслав Петрович; Бажинов, Олексій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Гнучка захисна тканина для захисту від електромагнітного випромінювання салонів транспортних засобів являє собою багатошаровий виріб та складається з гнучкої основи у вигляді вуглецевмісного поглинаючого електромагнітні випромінювання матеріалу та принаймні двох шарів, закріплених по обидва боки основи. При цьому обидва шари виконані у вигляді гнучких металевих сіток, одна з яких виконана з мідних ниток, а друга сітка виконана зі сталевих ниток. Крім цього, зазначені сітки електрично поєднані з металевою частиною салону транспортного засобу, яка має заземлюючу стрічку, а металеві сітки не мають електричного поєднання між собою.