Технологія та організація ремонту і експлуатаційного утримання автомобільної дороги Богородчани – Гута на ділянці км 0+000 ‒ км 20+000 в Івано-Франківській області - Будній, Микола Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів.
Keywords: Забезпечення високої експлуатаційної якості та підвищення технічного рівня нинішнього рівня безпеки; зручності; безперервності та безпеки руху при підвищенні якості можливе за своєчасного виконання робіт з утримання та ремонту автомобільних доріг; вжиття заходів щодо забезпечення безпеки дорож-нього руху; автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; ремонт; дорожнє покриття; дорожній одяг; технологія й організація робіт