Спосіб діагностування моторно-трансмісійної установки автомобіля - Подригало, Михайло Абович; Байцур, Олег Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Спосіб діагностування моторно-трансмісійної установки автомобіля включає встановлення не загальмованого автомобіля на поворотній у поздовжній вертикальній площині платформі, яку потім починають обертати у поздовжній вертикальній площині до моменту, коли автомобіль починає рухатися з місця; кут платформи п в цьому положенні фіксують і визначають момент опору обертання коліс автомобіля.
Keywords: моторно-трансмісійна установка; загальмований автомобіль; обертання коліс