Удосконалення технологічного процесу перевезення овочів зі складу ПП «Імпак» у сполученні Україна - Польща - Петрович, Вадим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, які займаються міжнародними автомобільними перевезеннями. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: витрати на перевезення; економічний ефект; маршрутизація; міжнародні перевезення; навантаження-розвантаження