Технологія прогнозування метрологічних характеристик в інтелектуальних інформаційно-вимірювальних системах - Звягін, Георгій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведені дослідження інтелектуальних технологій прогнозування метрологічних характеристик інтелектуальної інформаційно-вимірювальної системи. Обґрунтована та апробована методика застосування критерія Фішера та ARIMA методу для перевірки гіпотез прогнозування метрологічних характеристик інтелектуальної інформаційно-вимірювальної системи.
Keywords: інтелектуальна інформаційно-вимірювальна система; інтелектуальна технологія; метрологічні характеристики прогнозування.