Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ "СЕРЕНА-ГРУП" - Череденко, Ігор Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику підвищення ефективності логістичного системи постачання товарів в міському сполученні. Методика дозволить підвищити продуктивність виконання транспортних послуг, за рахунок перерозподілу їх між третіми особами та власними потужностями, підвищити ефективність функціонування складської системи за рахунок впровадження системи контролінгу стану запасів комплектуючих до вікон та дверей (фурнітури).
Keywords: ABC-XYZ-аналіз; аутсорсінг; віконна та дверна фурнітура; ефективність; комплектуючі частини; логістична система; склад