Геодезичні роботи при будівництві під'їзних автомобільних доріг до магістрального водогону р. Інгулець – Південне водосховище - Богдашин, Дмитро Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення геодезичного супроводу будівництва автомобільних доріг, створення планово-висотного обґрунтування на ділянці будівництва, виконання розмічувальних робіт під час будівництва під'їзних автомобільних доріг до магістрального водогону р. Інгулець – Південне водосховище, виконавче знімання за результатами будівництва під'їзних автомобільних доріг до магістрального водогону р. Інгулець – Південне водосховище.
Keywords: вертикальне планування; виконавче знімання; геодезичні вимірювання; глобальна навігаційна супутникова система; тахеометр; розмічування; цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості