Алгоритми тестового діагностування вентильних кіл - Ручка, О. О.; Рикун, В. Г.; Новіков, С. В.; Гнатова, Г. А.; Ruchka, Oleksandr; Rykun, Volodymyr; Novikov, Stanislav; Hnatova, Hanna; Ручка, Александр Омелянович; Рыкун, Владимир Георгиевич; Новиков, Станислав Владимирович; Гнатова, Анна Андреевна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті розглянуті алгоритми діагностування вентильних кіл, а саме: алгоритм діагностування вентильних кіл при відсутності обмежень вибору датчиків реакцій, алгоритм діагностування на основі інформаційного критерію, алгоритм діагностування методом поділу. Крім того, розглянуто використання датчиків струму для складання алгоритму тестового діагностування.
Algorithms of test diagnostics of valve circuits
Алгоритмы тестового диагностирования вентильных схем
Keywords: алгоритм; діагностування; метод; вентиль; вентильне коло; датчик; тест; відмова; перевірка; реакції справного й несправного кола; algorithm; diagnosis; method; valve; valve circle; sensor; test; failure; check; reactions of the working and faulty circle; диагностирования; вентильный круг; отказ; проверка; реакции исправного и неисправного круга; 629.341; 10.30977/VEIT.2019.16.0.49