Дослідження онтологічного напряму технічного обслуговування по фактичному використанню ресурсу деталей автомобіля - Лістгартен, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота присвячена актуальному питанню спільного використання людьми та програмними агентами структури інформації та впливу на технічне обслуговування автомобілів. Тобто впровадження онтологій підвищить якість технічного обслуговування по фактичному максимальному використанню ресурсу деталей автомобіля, а не за регламентованим пробігом, коли деякі деталі не використали свій ресурс в повній мірі.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕЛЕМАТИЧНІ СИСТЕМИ; ДІАГНОСТИКА; БАЗА ЗНАНЬ; БАЗА ДАНИХ; ОНТОЛОГІЯ; МУЛЬТИАГЕНТНІ СИСТЕМИ; АГЕНТИ