Фінансова безпека автотранспортного підприємства - Кудрявцева, Дар’я Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі було уточнено поняття та сутність фінансової безпеки підприємства, розглянуто існуючі критерії та методи оцінювання фінансової безпеки підприємств, досліджено механізм забезпечення фінансової безпеки на прикладі ТОВ «ТЕК Перша Столиця». Також вдосконалено методичний підхід щодо оцінки фінансової безпеки підприємства та запропоновано проект заходів з підвищення фінансової безпеки, зокрема впровадження сучасної системи моніторингу та аналізу витрат палива.
Keywords: фінансова безпека; фінансова стійкість; управління фінансовою безпекою; оцінка фінансової безпеки