Використання укріпленої щебенево-піщаної суміші при виконанні робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Т-26-02 Чернівці - Заставна - /М-19/ на ділянці км 19+800 – км 26+680 - Ломакін, Михайло Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, обґрунтовано капітальний ремонт, досліджено фізико-механічні властивості щебенево-піщаних сумішей укріплених цементом зрізним максимальним розміром зерен щебеню та запропоновано для проведення капітального ремонту щебенево-піщану суміш укріплену цементом з максимальним розміром зерен щебеню 40 мм, виконано технологічні розрахунки, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технологію та організацію робіт капітального ремонту дорожнього одягу.
Keywords: капітальний ремонт; залізобетонна труба; щебенево-мастиковий асфальтобетон; щебенево-піщана суміш укріплена цементом; бітумна емульсія